You Are Viewing

Financieel Advies

 

Financieel Advies

 

Onze partners en managers zijn vakinhoudelijke experts, die u ondersteuning bieden op het vlak van managementrapportages, administratieve, fiscale en juridische dienstverlening, financiƫle en cash flow planning.

Een reorganisatie, sanering, herfinanciering of efficiencyverbetering, er zijn talloze redenen waarom uw organisatie (financieel) niet goed presteert. Als turn around specialist stellen we met u een stappenplan op, waarmee u inzicht krijgt in de maatregelen die nodig zijn voor een gezonde bedrijfsvoering. Onze adviseurs committeren zich aan het realiseren van dit stappenplan. Onze beloning is daarom deels van afhankelijk van de resultaten van dit plan. En in voorkomende gevallen treden we op als co-investeerder.

Transformatiemanagement, ook wel turnaround management, heeft sterke raakvlakken met project- en interim-management. Onze turn around managers hebben niet alleen ruime ervaring, maar beschikken ook over het juiste karakter om in een turbulente omgeving als die van u slagvaardig te kunnen acteren.

 

Lees meer over onze opdrachten | Bekijk onze opdrachtgevers | Ontdek de mensen achter NexyZ

 

Neem direct contact met ons op