You Are Viewing

Partners

 

 

Het Nexyz Team

“The strength of the team is each individual member.
The strength of each member is the team.”

(Phil Jackson)
Bekijk onze opdrachtgevers | Lees meer over onze opdrachten

kees-van-der-luijt

Kees van der Luijt | (1964)

Managing Partner

  |  

 

Kees startte, na het afronden van zijn postdoctorale opleiding, als registeraccountant bij Ernst & Young. In 1994 stapte hij over naar de functie van financieel directeur / CFO bij achtereenvolgens Biesheuvel Groep en de ICT-bedrijven TAS Groep, PinkRoccade en Inter Access. Als CFO begeleidde hij de succesvolle beursgang van TAS Groep (1998), diverse acquisities, (des)investeringen, herfinancieringen en herstructureringen. Tot slot heeft Kees ruime ervaring opgedaan met ondernemers en DGA’s en in commissariaats- en directieadviesfuncties in de bouw en projectontwikkeling, energie-, (informatie)technologie, woningcorporatie- en zorgsector.

Rein-Hoogland

Rein Hoogland | (1958)

Partner

  |  

 

Na zijn carrier te zijn begonnen als programmeur, analist , ontwerper en vervolgens projectleider is Rein overgestapt naar het commerciële en management vlak binnen de ICT industrie en heeft op dit gebied vele jaren ervaring als directeur/executive op zowel nationaal als internationaal niveau. In deze hoedanigheid is er ervaring opgedaan op het vlak van change management, acquisities en integratie en het ontwikkelen en implementeren van go-to-market strategieën. Rein heeft gewerkt bij o.a. Siemens Nixdorf Nederland als Algemeen Directeur en Cognos/IBM (bijna 21 jaar) in verschillende executive rollen en heeft meer dan 30 jaar ICT ervaring op de teller.

Andre-Hammer

Andre Hammer | (1951)

Advisory Partner

  |  

 

Andre is een ingenieur met juridische achtergrond, die zijn loopbaan ooit begon in de automatisering binnen de publieke sector. Van publieke sector naar semipublieke, private sector en wetenschappelijke wereld. Kortom gevold door publiek-private en publiek-privaat-wetenschappelijke samenwerkingsverbanden (nationaal en internationaal). Lastige en boeiend spanningsvelden, maar tegelijkertijd uitdagingen. Door de bestuursfuncties met (eind) verantwoordelijkheid een generalist geworden met scherp analytisch vermogen om daarmee organisaties tot heldere strategische doelen en bijbehorende road maps te bewegen. Breed georiënteerd en maatschappelijk betrokken.

Ad-Voogt

Ad Voogt | (1956)

Advisory Partner

  |  

 

Ad volgde de Volmac opleidingen in 1979. Van 1980-1986 werkzaam als programmeur / analist / projectleider bij Nestle, HICS en MDT. Vanaf 1986 tot 2010 in dienst bij Cognos / IBM (sinds 2007), Marktleider Business Intelligence Software. Klassieke (Sales-)Management carrière bij Cognos resulterend in benoeming tot President EMEA in 1999. Verantwoordelijk voor 400M$ omzet met 950 medewerkers verdeeld over 24 vestigingen in 17 landen. Heeft gewerkt en gewoond in Stockholm, Frankfurt en Londen. Ruimschoots ervaring opgedaan met: acquisities/integratie, reorganisaties, groei- en krimp scenario’s, openen van vestigingen, managen van de transitie (van de gehele EMEA organisatie) van product selling naar solution- en value based selling. In 2010 benoemd als commissaris bij Visioncritical, Market Research Software, met het hoofdkantoor in Vancouver, Canada..

Martijn-Voorhuis

Martijn Voorhuis | (1964)

Partner

  |  

 

Martijn verkreeg een Masters Degree Business Informatics van de Rotterdam School of Management, waarna hij verschillende functies vervulde op het gebied van marketing en sales voor onder andere; Consulting Associates AG en Nedlloyd. In 1997 richtte Martijn IT Company op, waaronder een aantal IT bedrijven opgezet werden. Timesoft ontwikkelde zich tot marktleider voor informatiesystemen voor de juridische dienstverlening. Dit bedrijf werd in 2007 succesvol verkocht. Daarna verleende Martijn adviezen aan start ups en bij sommige initiatieven is hij betrokken als aandeelhouder, bijvoorbeeld bij Triquesta Pte. Ltd, Singapore. Zijn specialiteit binnen informatie technologie is strategie ontwikkeling, international business development, marketing en sales.

Herman-Egbertzen

Herman Egbertzen | (1964)

Partner

  |  

 

Begon na zijn studie bedrijfseconomisch recht als directiesecretaris bij een international management- en adviesbureau, Milestone Europe B.V., voor de internationale IT-industrie. Heeft daarna 12 jaar als directiesecretaris gewerkt voor Inter Access Groep B.V. Als directiesecretaris was Herman naast adviseur van verscheiden raden van bestuur verantwoordelijke voor de juridische zaken, waarbij de nadruk enerzijds lag op commerciële contracten en anderzijds op de M&A (overname)praktijk en heeft hij menige koop- en verkoopproject begeleid en volbracht. Verder heeft Herman ruime ervaring opgedaan in het opzetten van internationale concernstructuren alsmede het doorvoeren van de daaraan voorafgaande groepsherstructureringen.